Ny kund

Så blir du patient hos oss

Idag har du som patient frihet att själv välja vilken tandvårdsklinik du vill gå hos. Det är bra tycker vi. Vi tar emot förfrågningar nästan varje dag och inga frågor är för konstiga eller för svåra.

Tillsammans kommer vi fram till vilken behandling som är rätt för dig. Tydlighet är A och O för oss.

Till dig som är beviljad kostnadsfri tandreglering:
Har du blivit beviljad en tandregleringscheck av landstingets urvalstandläkare så är du välkommen att kontakta oss för tidsbokning, din behandling är då kostnadsfri.

Till dig som fått nej av landstinget:
Om du fått nej av landstinget men ändå vill ha tandställning är du välkommen till oss för en konsultation till en kostnad av 600 kronor. Under konsultationen får du ett kostnadsförslag och en behandlingsplan med ett fast pris. Barn utan tandregleringscheck kostar mellan 18-28 000 kr.

Till dig som är vuxen och vill rätta till dina tänder:
Välkommen att kontakta oss för en konsultation till en kostnad av 600 kronor – med eller utan remiss. Du får då ett kostnadsförslag och en behandlingsplan med ett fast pris.

I vissa fall ersätter försäkringskassan en del av kostnaden, beroende på bettfelets art och svårighetsgrad.

  • Priset för tandregleringen ligger mellan 19-40 000 kr.
  • Om du väljer Invisalign är priset mellan 35-60 000 kr.
  • Om du är i behov av käkoperation står landstinget för större delen av kostnaden. Du betalar endast öppenvårdsavgiften ungefär 2 000 kr.

Vi kan lägga upp en behandlingsplan som sträcker sig över hela första året.

Övrig tandvård
Utöver tandreglering erbjuder vi också tandblekning, snarkskenor och tandskydd för idrottsutövning. Välkommen att kontakta oss för att boka en konsultationstid.

Fyll i vårt formulär så ringer vi upp inom 24 timmar vardagar

 

Gå till formulär Vanliga frågor